Betaalmethoden van Ooms Feestwinkel in Hoorn.

Bank/giro overschrijvingen:
U maakt het totale bedrag van uw bestelling overmaken (inclusief de verzendkosten) o.v.v. het ordernummer naar.

Ooms Feestwinkel
Rekeningnummer NL25RABO0329736361
Swift/Bic code: RaboNL2U

Betalen met Ideal:
Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen betalen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

U plaatst een bestelling bij onze webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met IDEAL wilt betalen. Klik dan op de IDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelierbeheerder wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald en zal de bestelling direct doorvoeren in het ordersysteem. Zodat u zo spoedig mogelijk de bestelling zult gaan ontvangen.

Betalen met Paypal:
Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Ook u kunt al uw aankopen in binnenland en buitenland veilig betalen. Regel het nu! Betalen met PayPal is geheel gratis!
Open hier uw gratis rekening van Paypal.

Betalen vanuit het Buitenland:
Bij ons heeft u ook de mogelijk om betalingen van het buitenland te doen met Mister Cash.
Ideaal en eenvoedig.

Bankgegevens van Ooms Feestwinkel in Hoorn.
NL25RABO0329736361
Bic/Swift code: RaboNL2U