Grimas Latex Weerwolfkin-503

Grimas Latex Weerwolfkin-503

14,99

Langere levertijd: 3-6 dagen

Grimas Latex Weerwolfkin-503

Langere levertijd: 3-6 dagen

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist
Artikelnummer: 20489 Categorieën: , Merk:  

Beschrijving

Grimas Latex Weerwolfkin-503

Grimas Latex Prosthetics zijn rubberen neuzen, snuitjes, horentjes, oren en kinnen. Zij worden gebruikt voor theater, carnaval, film en televisie. Bij juist gebruik kunnen de latex protheses meerdere malen worden gebruikt.

Werkwijze 
Neem de latex prothese uit het doosje en plaats het op de huid om inzicht te krijgen of de randen goed aansluiten en waar het straks wordt vastgelijmd. 
Alles wat in een huidtint gekleurd wordt, moet – op de randjes na – lichtjes worden voorgekleurd met rood om een natuurlijk doorbloede huid te suggereren. Breng hiervoor een rode Grimas Eyeshadow/Rouge aan met behulp van een Make-up Sponsje of Poeder-/Rougeborstel. Daarna brengt u met behulp van een sponsje Grimas Camouflage Make-up Pure in de gewenste huidtint dekkend aan. Werk direct van de stick of de spatel. 
Indien u de latex prothese een felle kleur wilt geven, gebruik dan Grimas Crème Make-up Pure. 
Gebruik voor huidtinten géén Crème Make-up Pure maar Grimas Camouflage Make-up Pure.

Stop een plukje watten in de neus om deze in vorm te houden en transpiratievocht op te vangen.

Breng wat Grimas Mastix Extra aan de binnenkant van de schubjes/plakrand aan en laat het enige tellen drogen. Laat de lijm 15 seconden drogen en plaats de latex prothese weer terug op de huid. 
Gebruik een puntkam om de geschubde randen goed op hun plaats te houden en recht te plakken. Druk de randen stevig aan met een tissue.

Om een mooi verloop tussen de latex prothese en de huid te verkrijgen, egaliseert u de randen als volgt: breng een streepje wimperlijm aan op het randje van een sponsje en dep dit over de overgang van de latex prothese naar de huid. Laat het drogen met behulp van een föhn tot het resultaat transparant is. Herhaal deze handeling tot er een mooie gelijkmatige overgang is verkregen. 
Kleur de overgangsranden met de gebruikte kleur. Poeder het geheel af met Grimas Transparent Powder of Fixing Powder en verwijder de overtollige poeder.

Verwijderen 
Maak met een wattenstaafje dat gedrenkt is in Grimas Mastix Remover de plakrand los. De lijm- en make-upresten van de latex prothese verwijderen met Mastix Remover. Masseer de huid in met Grimas Multi Remover of Cleansing Cream, afnemen met een tissue. De huid nareinigen met Grimas Cleansing Lotion.

De latex prothese nareinigen met water en zeep en na het drogen (eventueel met behulp van een föhn) bepoederen met Grimas Transparent Powder. In het donker bewaren.

Extra informatie

Thema

Dieren

Kleur

Huidskleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grimas Latex Weerwolfkin-503” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel

Ga naar de bovenkant